Haziran 17, 2004

finallere uyuzum, sonuclarina daha da uyuzum

son 3 haftadir butun hayatim cok 'degerli' akademik ogretim gorevlilerin bizi acaba ogretebildiklerini sinamak icin yaptiklari finallerle ugrasarak gecdi.  sonra bizim bilgi yalnizlarina o da yetmedi, sonuclarda ellerinden gelen enteresanliklari yapip sinavlardan sonra itirazlarda da bizi okula hapsettiler.
 
kesinlikle uyuzum yapcak daha is bulamayip, profesor olanlara.  hala anliyamadilar,  anlattiklari dersi anlaticak kadar iyi bilirsek kendileri kadar bos insanlar olacagimizi ve bunu anca en kotu kabuslarimizda gordugumuzu.

Haziran 01, 2004

olmamis artemis

artemis yayinlarinin yapdigi yaratik yaratma temali yazi yarismasinda bir ikincilik bir de birincilik kazandim. her ne kadar katilma amacim odul olan kitaplar olmasada, sozde odulleri elime ulasdiginda hayal kirikligina ugramadim diyil.
 
sanki ozenle kitap serileri arasindan en az okunanlari, en kotu cevirilenleri secip odul olarak yollamislar. hic birini 10 sayfadan daha fazla okuyamadim,  duzgun kitaplarin cevirilerini dilimize kazandiran boyle bir kurulusdan daha fazlasini beklerdim. biraz daha gayret artemis..